LoCra tekent present op vakbeurs Polyclose

vrijdag 8 december 2017

Polyclose, de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel-, en toegangstechniek staat weer voor de deur. Honderden exposanten zakken op 17, 18 en 19 januari 2018 af naar Gent voor de vakbeurs. Ook LoCra bvba (stand 1103), fabrikant van diverse toepassingen in binnen-en buitenschrijnwerkerij, geeft professionele verwerkers op Polyclose een uitgebreide visie op de vele mogelijkheden binnen hun specifiek domein.

Lees verder ...

LoCra lanceert Lignodur®venstertabletten topline LD 36 en masterline LD 40

dinsdag 14 november 2017

Lignodur®venstertabletten ‘the Original’ topline LD 36 en masterline LD 40 van LoCra zijn verkrijgbaar in een groot aanbod kleuren. Belangrijk is dat bij de samenstelling van de grondstof uitsluitend gebruik wordt gemaakt van snelgroeiende binnenlandse houtbestanden en kwaliteit polymeer materialen.

Lees verder ...

Duurzame MDF-gevel-en dakgootbekleding dankzij milieuvriendelijke acetylatieproces

dinsdag 31 oktober 2017

De gevel-en dakgootbekleding van LoCra is geassembleerd uit MEDITE TRICOYA EXTREME. Dat is een extreem duurzaam MDF, met een gegarandeerde levensduur van maar liefst vijftig jaar. Het milieuvriendelijke acetylatieproces is verantwoordelijk voor deze uitzonderlijke eigenschap. De nieuwe ontwerp- en toepassingsmogelijkheden die voortvloeien uit de combinatie van geacetyleerde houtvezels met de productietechnologie van Medite MDF vormen een zeer interessante en stimulerende ontwikkeling voor ontwerpers en architecten.

Lees verder ...

Massieve materialen voor raam- en deur afwerking

woensdag 27 september 2017

In België worden vandaag, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw, nog veel ramen en deuren afgewerkt met uit kunststof bestaande holle raamuitbekledingen ingekleurd in de massa. LoCra interieur maakt enkel en alleen gebruik van massieve materialen met daarop speciale folies (renolit) verlijmd door middel van polyurethaan watervaste lijmen en dit op een vochtwerende MDF (V313) van 10 mm dikte.

Lees verder ...

Tuinschermen voor elk tuinconcept

dinsdag 1 augustus 2017

Lignodur terrafina® Refugio 2.0, een innovatief systeem van tuinschermen, geeft een nieuwe dimensie aan een buitenruimte en kan in elk tuinconcept geïntegreerd worden. Deze tuinschermen bieden heel wat mogelijkheden om een individuele buitenruimte te creëren.

Lees verder ...

Snelle montage Lignodur® terrafina terrasplanken dankzij klik- en klemsysteem

dinsdag 13 juni 2017

In recordtijd een nieuw terras aanleggen? De Lignodur® terrafina terrasplanken onderscheiden zich van andere terrassystemen door hun handige montagesysteem. Deze terrasplanken laten zich snel monteren dankzij een eenvoudig klik- en klemsysteem.

Lees verder ...