Het ruimste gamma voor nieuwbouw en renovatie

Locra creëert en realiseert innovatie afwerkingsproducten voor de bouwsector. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie vind je bij Locra het ruimste gamma aan kwalitatieve toepassingen voor interieur en buitenschrijnwerkerij.

Onderhoudsvriendelijke binnenafwerking

Locra Raamafwerking bestaat uit een assortiment van afgewerkte en voorgevormde uitbekledingen voor ramen en deuren. Door het uitgebreide productassortiment biedt Locra Raamafwerking voor bijna iedere situatie een oplossing. Mocht het standaard voorraadprogramma ontoereikend zijn voor uw project, kunnen wij projectmatig modellen op maat maken volgens uw opgave/detaillering.
Evenwijdig met het programma raamafwerking, heeft Locra ook de nodige afwerking voor rolluikkasten en gordijnkasten.

Gedreven door een uitgesproken passie van CEO Lode Craenen voor de ontwikkeling van duurzame producten uit nieuwe materialen, bestaan de afwerkingselementen uit vochtwerend groen MDF V313, bekleed met een kunststof Renolit-folie. Deze wordt aangebracht met een polyurethaan watervaste verlijming. Dit resulteert niet enkel in een erg sterk materiaal, maar ook in een langere levensduur. En da’s goed voor de planeet én voor de klant.
 

Kennismaken met de merken en producten van LoCra