Nieuwe kantoren en extra personeel

Door de sterke groei van de laatste jaren, werd het steeds duidelijker dat er niet alleen nood was aan nieuwe kantoren maar vooral aan extra personeel. De aandachtige kijker zag het op de foto misschien al, echt ver zijn we niet moeten gaan zoeken. Met veel trots stellen we jullie als nieuwste aanwinst onze dochter Ruth Craenen voor.

Wie is Ruth?

Ruth is 34, is afgestudeerd met een bachelor rechtspraktijk aan de PHL in Hasselt en was de voorbije 12 jaar actief in de verzekeringssector. 

Ze heeft er naast verantwoordelijke voor de schadegevallen ook als teamleader ingestaan voor de zakelijke contacten. Ze weet dus zeker hoe ze met klanten moet omgaan.

Trots op het werk van mijn vader

Ik ken LoCra van papa’s verhalen en ben al meerdere keren mee geweest naar beurzen, dus ondertussen ken ik er wel al wat van. 

Ik wil vooral mee aan het succesverhaal van LoCra helpen bouwen. Bovendien sta ik net als papa en Kristel achter het familiale karakter van de bedrijfswaarden en wil ik diezelfde bereikbaarheid, flexibiliteit en service uitdragen. 

De hele wissel voelt als een logische overstap en de juiste keuze aan.”

Haar taken?

“Mijn taak als accountmanager is tweeledig: ik ga uiteraard nieuwe klanten ontmoeten, maar vooral de bestaande klanten leren kennen. Daarvoor ga ik de komende weken, 3 à 4 dagen per week de baan op. Eerst met papa, daarna alleen. 

Raamafwerking en vensterbanken en in een later stadium ook gevel- en dakgootbekleding zullen onder mijn portefeuille vallen. Ik neem als regio Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg voor mijn rekening zodat papa Brussel, Wallonië, Oost- en West-Vlaanderen kan doen.” 

Spannend allemaal: veel nieuwe aspecten allicht, maar tegelijkertijd ook een frisse kijk met nieuwe inzichten voor iedereen.