‘Geef een heerlijk natuurlijk karakter aan je eigen buitenruimte’

Lignodur terrafina® terrasplanken zijn vervaardigd uit de unieke en gepatenteerde grondstoffen Lignodur® en Lignoguard®. Deze bevatten een hoogwaardige mix van hout en kunststof. Ons gamma bestaat uit verschillende modellen die zich van elkaar onderscheiden door hun specifieke eigenschappen. 

MASSIV

Massieve terrasplanken met een natuurlijke look en heerlijk zachte blootvoets-feeling. De geringe voegbreedte bieden een veilige zekerheid voor kleine kindervoetjes. Beschikbaar in de uitvoeringen Massiv glad, Massiv scheepsdek en Massiv XL glad en Massiv XL fijn.

MASSIV LOUNGE 

Lignodur terrafina® Massiv lounge terrasplanken kenmerken zich door de toepassing van Lignoguard, een nieuwe grondstof die zorgt voor de volledige ommanteling (360°) van de terrasplank. Beschikbaar in de uitvoeringen Massiv lounge en Massiv XL lounge. De unieke eigenschappen van de Lignoguard terrasplanken maakt ze uitermate vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. Ideaal voor plaatsing onder terrasoverkappingen en balkons. 

MASSIV LOUNGE SUPERSIZE 

Met de nieuwe SUPERSIZE-productlijn combineert Lignodur terrafina® lounge het esthetische aspect van hout met het populaire tegelformaat.