LoCra produceert & verkoopt innovatieve afwerkingsproducten voor de bouwsector.

Raamafwerking

LoCra interieur behelst een allesomvattend programma voor raamafwerking aan de binnenzijde van het raam. Steeds met oog op een snelle, efficiënte en mooie montage. Het gamma van LoCra-interieur bestaat uit vochtwerend MDF met een kunststof renolit-folie die nabehandeling overbodig maakt.

Dakgootbekleding

Net als LoCra-gevelafwerking, draagt ook de LoCra-dakgootbekleding het FSC-label en is de bekleding geassembleerd uit MEDITE TRICOYA EXTREME. Dit maakt de LoCra-bekleding uniek op de Belgische markt.

Gevelbekleding

Net als LoCra-dakgootbekleding, draagt ook de LoCra-gevelafwerking het FSC-label en is de bekleding geassembleerd uit MEDITE TRICOYA EXTREME. Dit maakt de LoCra-bekleding uniek op de Belgische markt.

Deurpanelen

Klassiek, modern, hedendaags, tijdloos en steeds met oog voor detail. Ook op het vlak van deurpanelen toont LoCra zijn veelzijdigheid. De deurpanelen van LoCra worden verwerkt door raamconstructeurs, schrijnwerkers en installateurs. Het assortiment omvat zowel de klassieke inzetpanelen als vleugeloverdekkende panelen.

Terrasplanken

Met Lignodur terrafina® terrasplanken onderscheidt LoCra zich op het gebied van terrasbouw. Lignodur terrafina® beschikt over een uniek montagesysteem, voldoet aan de eisen van professionele en particuliere gebruikers en biedt voor elke ondergrond een oplossing.

Tuinschermen

Met dank aan de Lignodur terrafina® refugio 2.0 tuinschermen geeft LoCra een nieuwe dimensie aan uw buitenruimte. Lignodur terrafina® refugio 2.0 is een innovatief systeem van tuinschermen en kan in elk tuinconcept geïntegreerd worden. Het systeem bestaande uit vlakke en/of schuine moduleerbare panelen die zowel in de hoogte als in de breedte aanpasbaar zijn.

Venstertabletten

Net als bij de tuinschermen en terrasplanken doet LoCra ook voor zijn venstertabletten beroep op de kwaliteitsvolle producten van Lignodur. De Lignodur® venstertabletten topline LD 36 en masterline LD 40 bieden een breed en hoogkwalitatief gamma aan venstertabletten.

NIEUW : Lignodur terrafina® lounge supersize

Ontdek de nieuwe Lignodur terrafina® lounge supersize terrasplanken.
Beschikbaar vanaf 01/01/2021.

Aankomende beurzen

Er zijn momenteel geen aankomende beurzen

Meer weten over LoCra?

LoCra, uw specialist in binnen- en buitenschrijnwerkerij. Met meer dan 20 jaar ervaring als salesmanager en als zaakvoerder in de wereld van raam- en bouwprofielen uit kunststof, hield Lode Craenen in februari 2011 LoCra boven de doopvont. Lees verder