LoCra presenteert gevel-en dakgootbekleding, venstertabletten en terrasplanken op Polyclose

maandag 30 december 2019

Op Polyclose, de Europese vakbeurs voor raam-, deur- , zonwering-, gevel- en toegangstechniek zal ook LoCra terug te vinden zijn. De fabrikant van diverse toepassingen in binnen-en buitenschrijnwerkerij is terug te vinden op stand nr. 1103 en stelt er diverse innovatieve toepassingen voor. Een greep uit het LoCra-aanbod op Polyclose.

Lees verder ...

Sluiting eindejaar

vrijdag 20 december 2019

LoCra zal gesloten zijn vanaf vrijdag 20/12/2019 om 12u00 tot en met vrijdag 03/01/2020.

Onze kantoren zijn terug geopend vanaf maandag 06/01/2020.

Wij wensen jullie een fijne eindejaarsperiode en een fantastische start voor 2020.

LoCra gevel-en dakgootbekleding, geassembleerd uit Medite Tricoya Extreme

vrijdag 30 augustus 2019

LoCra heeft op de Belgische markt een volledig assortiment gevel- en dakgootbekleding gelanceerd dat geassembleerd is uit Tricoya Extreme. Dit is een plaatmateriaal met een superieure dimensiestabiliteit en duurzaamheid, zelfs onder de meest veranderende weersomstandigheden.

Lees verder ...

Nieuwe gevel-en dakgootbekleding op basis van vormstabiele plaat

dinsdag 13 augustus 2019

LoCra introduceert op de Belgische markt een volledig assortiment gevel-en dakgootbekleding geassembleerd uit Tricoya®Extreme. Dit plaatmateriaal zet in op hoge dimensiestabiliteit en duurzaamheid, zelfs onder de meest veranderde weersomstandigheden.

Lees verder ...

LoCra levert raamafwerkingen en venstertabletten voor renovatie 103 woningen Ter Hilst

woensdag 15 mei 2019

Momenteel ondergaat de Hasseltse woonwijk Ter Hilst renovatiewerken naar het ontwerp van Architectenbureau Vantilt Houben. Daarbij worden het buiten- en binnenschrijnwerk gerenoveerd door bouwonderneming Mertens van Lommel. LoCra voorzag hiervoor de raamafwerkingen en venstertabletten. “We leverden de tabletten op maat, waardoor de aannemer 50 % heeft bespaard op de totaliteit van het aantal benodigde meters”, vertelt Lode Craenen, zaakvoerder van LoCra.

Lees verder ...