LoCra gevel-en dakgootbekleding, geassembleerd uit Medite Tricoya Extreme

vrijdag 30 augustus 2019

LoCra heeft op de Belgische markt een volledig assortiment gevel- en dakgootbekleding gelanceerd dat geassembleerd is uit Tricoya Extreme. Dit is een plaatmateriaal met een superieure dimensiestabiliteit en duurzaamheid, zelfs onder de meest veranderende weersomstandigheden.

Lees verder ...

Nieuwe gevel-en dakgootbekleding op basis van vormstabiele plaat

dinsdag 13 augustus 2019

LoCra introduceert op de Belgische markt een volledig assortiment gevel-en dakgootbekleding geassembleerd uit Tricoya®Extreme. Dit plaatmateriaal zet in op hoge dimensiestabiliteit en duurzaamheid, zelfs onder de meest veranderde weersomstandigheden.

Lees verder ...

LoCra levert raamafwerkingen en venstertabletten voor renovatie 103 woningen Ter Hilst

woensdag 15 mei 2019

Momenteel ondergaat de Hasseltse woonwijk Ter Hilst renovatiewerken naar het ontwerp van Architectenbureau Vantilt Houben. Daarbij worden het buiten- en binnenschrijnwerk gerenoveerd door bouwonderneming Mertens van Lommel. LoCra voorzag hiervoor de raamafwerkingen en venstertabletten. “We leverden de tabletten op maat, waardoor de aannemer 50 % heeft bespaard op de totaliteit van het aantal benodigde meters”, vertelt Lode Craenen, zaakvoerder van LoCra.

Lees verder ...

Een onderhoudsvriendelijke binnenafwerking voor ramen en deuren

donderdag 23 augustus 2018

Locra Interieur is een allesomvattend programma van Locra dat als doel heeft een onderhoudsvriendelijke binnenafwerking voor kunststof, aluminium-en houten ramen en deuren, geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Lees verder ...

LoCra lanceert nieuwe deurpanelen

donderdag 2 augustus 2018

LoCra heeft al meer dan twintig jaar ervaring als fabrikant van deurpanelen. Het Belgische bedrijf biedt deurpanelen van klassiek tot modern en van hedendaags tot tijdloos, steeds met oog voor detail.

Lees verder ...

Nieuwe terrasplank met hoge vlekbestendigheid

woensdag 6 juni 2018

LoCra breidt het assortiment terrafina®terrasplanken uit met terrafina®lounge: een onderhoudsvriendelijke terrasplank die voor vele toepassingen geschikt is.

Lees verder ...

LoCra tekent present op vakbeurs Polyclose

vrijdag 8 december 2017

Polyclose, de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van raam-, deur-, zonwering-, gevel-, en toegangstechniek staat weer voor de deur. Honderden exposanten zakken op 17, 18 en 19 januari 2018 af naar Gent voor de vakbeurs. Ook LoCra bvba (stand 1103), fabrikant van diverse toepassingen in binnen-en buitenschrijnwerkerij, geeft professionele verwerkers op Polyclose een uitgebreide visie op de vele mogelijkheden binnen hun specifiek domein.

Lees verder ...

LoCra lanceert Lignodur®venstertabletten topline LD 36 en masterline LD 40

dinsdag 14 november 2017

Lignodur®venstertabletten ‘the Original’ topline LD 36 en masterline LD 40 van LoCra zijn verkrijgbaar in een groot aanbod kleuren. Belangrijk is dat bij de samenstelling van de grondstof uitsluitend gebruik wordt gemaakt van snelgroeiende binnenlandse houtbestanden en kwaliteit polymeer materialen.

Lees verder ...

Duurzame MDF-gevel-en dakgootbekleding dankzij milieuvriendelijke acetylatieproces

dinsdag 31 oktober 2017

De gevel-en dakgootbekleding van LoCra is geassembleerd uit MEDITE TRICOYA EXTREME. Dat is een extreem duurzaam MDF, met een gegarandeerde levensduur van maar liefst vijftig jaar. Het milieuvriendelijke acetylatieproces is verantwoordelijk voor deze uitzonderlijke eigenschap. De nieuwe ontwerp- en toepassingsmogelijkheden die voortvloeien uit de combinatie van geacetyleerde houtvezels met de productietechnologie van Medite MDF vormen een zeer interessante en stimulerende ontwikkeling voor ontwerpers en architecten.

Lees verder ...

Massieve materialen voor raam- en deur afwerking

woensdag 27 september 2017

In België worden vandaag, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw, nog veel ramen en deuren afgewerkt met uit kunststof bestaande holle raamuitbekledingen ingekleurd in de massa. LoCra interieur maakt enkel en alleen gebruik van massieve materialen met daarop speciale folies (renolit) verlijmd door middel van polyurethaan watervaste lijmen en dit op een vochtwerende MDF (V313) van 10 mm dikte.

Lees verder ...

Onderwerpen / Archief