Dakgootbekleding

LoCra gevel-en dakgootbekleding (FSC label) is geassembleerd uit Tricoya®Extreme, een plaatmateriaal met een superieure dimensiestabiliteit en duurzaamheid, zelfs onder de meest veranderde weersomstandigheden.

Dakgootbekleding

De duurzame en onderhoudsvriendelijke platen/stroken worden hoofdzakelijk gebruikt voor het bekleden van gevelelementen, dakranden, boeiboorden, dakkapellen en plafonds maar andere toepassingen worden niet uitgesloten.

Deze unieke plaat biedt ongeziene nieuwe mogelijkheden voor zowel nieuwbouw als renovatie en kan gebruikt worden in toepassingen en omgevingen die voorheen ondenkbaar waren voor een op hout gebaseerd plaatmateriaal.

Het milieuvriendelijke gepatenteerde acetylatieproces is verantwoordelijk voor deze uitzonderlijke eigenschap.

De stroken/platen van LoCra worden afgewerkt met een UV-bestendige renolit-folie en kunnen desgevallend gecombineerd worden met alle andere aspecten in de buitenschrijnwerkerij.

Ook conventionele, watergedragen lakken kunnen toegepast worden.

LoCra biedt dit assortiment aan op een uitzonderlijke lengtemaat van 5550 mm, wat enorme voordelen oplevert naar verwerking en arbeidstijd. Bovendien resulteren de lange lengtematen in minder kopse verbindingen op de gevel, waardoor het geheel rustiger oogt.