Tuinschermen

Met de Lignodur® terrafina refugio 2.0 tuinschermen geeft LoCra een nieuwe dimensie aan uw buitenruimte. Lignodur® terrafina refugio 2.0 is een innovatief systeem van tuinschermen en kan in elk tuinconcept geïntegreerd worden. Het systeem bestaande uit vlakke en/of schuine moduleerbare panelen die zowel in de hoogte als in de breedte aanpasbaar zijn.

Individuele montage

Het unieke Lignodur®-concept laat zo een individuele montage van de tuinschermen toe en wordt bovendien gekenmerkt door een hoge stabiliteit. Het kleurenpalet is ruim en de tuinschermen hebben een smaakvol en onderhoudsvriendelijk oppervlak. Gecombineerd met tuinschermen van 180×180 cm zorgen aluminium palen van 186 cm, met bijbehorende voetstukken, voor een stevige verankering in alle mogelijke ondergronden.

Hoogtechnologisch product

De grondstof Lignodur® is een hoogwaardig en hoogtechnologisch product dat de voordelen van hout combineert met de voordelen van kunststof. Voor de productie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van binnenlandse houtbestanden en de leveranciers beschikken over een PEFC-certificaat. Ook duurzaam bosbeheer is dus gegarandeerd.

Meer info?

Ontdek alle info op de website www.terrafina.be