Venstertabletten

De Lignodur® venstertabletten topline LD 36 en masterline LD 40 bieden een breed en hoogkwalitatief gamma aan venstertabletten.

Venstertabletten voor verschillende markten

Net als bij de tuinschermen en terrasplanken doet LoCra ook voor zijn venstertabletten beroep op de kwaliteitsvolle producten van Lignodur. De Lignodur® venstertabletten topline LD 36 en masterline LD 40 bieden een breed en hoogkwalitatief gamma aan venstertabletten.

De venstertabletten topline LD 36 (met een facet geslepen rand) en masterline LD 40 bevatten een uitgebreid palet van kleuren, verschillende breedtematen en een interessante lengtemaat van 6000 mm. De venstertabletten hebben een attractief design, zijn harmonieus in functionaliteit, hebben een onderhoudsvriendelijk karakter en kunnen dan ook toegepast worden in alle typen van de woningbouw: private woningbouw, projectmarkten zoals openbare gebouwen, scholen, ziekenhuizen, …

Hoog UV-bestendig oppervlak

Het lichte gewicht van de topline LD 36 en masterline LD 40 zorgt voor een vlotte montage. De verwerking gebeurt met de gebruikelijke schrijnwerkersgereedschappen en de hoogwaardige, robuuste laminaatfolie zorgt voor een hoog UV-bestendig oppervlak, een temperatuurbestendigheid van –30°C tot +70°C en een brandklasse B2. Door het vochtbestendig karakter ondergaat het materiaal geen zwelling en blijft het vormvast.

Meer info?

Meer info kan je vinden op de website www.lignodur-venstertabletten.be