Raamafwerking

LoCra interieur behelst een allesomvattend programma voor raamafwerking aan de binnenzijde van het raam. Steeds met oog op een snelle, efficiënte en mooie montage.

Gamma

LoCra biedt een assortiment van afgewerkte, voorgevormde raamuitbekledingen, muurlijsten, rolluik- en gordijnafkastingen uit vochtbestendig groen MDF V313 en bekleed met een renolit-folie in diverse kleuren. Ook diverse lengtematen en/of maatwerk behoren tot de mogelijkheden.

Het gamma van LoCra-interieur bestaat uit vochtwerend MDF met een kunststof renolit-folie die nabehandeling overbodig maakt.

Nieuwbouw én renovatie

Dit assortiment geeft de mogelijkheid om zowel bij nieuwbouw als renovatie een prachtige binnenafwerking te realiseren, met een duidelijke meerwaarde voor de door u met zorg geïnstalleerde ramen en deuren. LoCra interieur biedt zo voor bijna iedere situatie een oplossing.

Montage

De binnenafwerking blind monteren zorgt voor het mooiste resultaat. Met behulp van profielen, eigen aan ieder raamsysteem, en de toepassing van High Tack superlijm serveert LoCra een snelle, eenvoudige montage. Samen met een eenvoudige verwerking (zagen/schaven) zorgt een snelle, efficiënte en blinde montage voor een onberispelijke afwerking. En bovendien worden schilders- en/of stukadoorkosten uitgespaard.