Terrasplanken

Met Lignodur® terrafina terrasplanken onderscheidt LoCra zich op het gebied van terrasbouw. Lignodur® terrafina beschikt over een uniek montagesysteem, voldoet aan de eisen van professionele en particuliere gebruikers en biedt voor elke ondergrond een oplossing.

Natuurlijk gevoel

Lignodur® terrafina terrasplanken overtuigen door hun natuurlijk karakter en aangenaam gevoel. In tegenstelling tot hout blijven Lignodur® terrafina terrasplanken barst- en splintervrij. De terrasplanken zijn beschikbaar in de uitvoeringen Massiv glad, Massiv scheepsdek, Massiv lounge, Massiv XL fijn, Massiv XL glad en Massiv XL lounge.

Van sauna tot een plat dak

Lignodur® terrafina terrasplanken bezitten eveneens een hoge weerstand tegen zon, regen, koude, hitte en zout- en chloorwater. Ook bij langdurige blootstelling aan water behouden de planken hun hoge antislip-eigenschappen en zijn hierdoor uitermate geschikt voor toepassingen bij sauna’s, kuuroorden en omranding van zwembaden. Het Lignodur® terrafina-systeem biedt door de toepassing van plaatankers in combinatie met de draagbalk ook een speciale oplossing voor (schroefloze) terrassen op platte daken.

Eenvoudige (de)montage

De Lignodur® terrafina terrasplanken klikken eenvoudig in elkaar dankzij een ingenieus klik en klem-systeem. In de praktijk betekent dit een tijdbesparing van 50 procent. De toepassing van de demontageclip is veelzijdig en kan door de installateur bij plaatsing van de terrasplanken vrij bepaald worden. Terrasplanken kunnen op deze wijze zonder beschadiging (ge)demonteerd worden. Door het uitgekiende klik en klemsysteem ontstaat er ook een smalle voeg van 3 à 4 mm, uitermate ‘vriendelijk’ voor blote voeten.

Lignodur® terrafina lounge

De nieuwe Lignodur® terrafina lounge onderscheidt zich door de toepassing van Lignoguard, een nieuwe grondstof die zorgt voor de volledige ommanteling (360°) van de terrasplank. Dit zorgt ervoor dat de terrasplank een hoge vlekbestendigheid heeft en een uitermate onderhoudsvriendelijk karakter.
Door de speciaal ontwikkelde productietechniek krijgen de terrasplanken een mooi, mat uiterlijk. Lignodur® terrafina lounge is beschikbaar in vijf kleuren en verschillende lengtematen en kan gecombineerd worden met alle mogelijke toebehoren uit het systeem Lignodur® terrafina.

Meer info?

Ontdek alle info op de website www.terrafina.be